Detaily inzerátu / Podaci o oglasu




Napište majiteli : Ante Glavor
0038520422792
Janjina, Drače, Jižní Dalmácie, Chorvatsko
€ 0.00

Náš apartmánový dům se nachází 20m od oblázko-písčité pláže na poloostrově Pelješac v místě zvaném Drače ( asi 80km od Dubrovníku ). Z apartmánů je pěkný výhled na moře a dům je obklopen olivovým hájem. K dispozici jsou tři apartmány v přízemí, parkování a možnost grilování.

Apartmán A1 ( 5 osob ) Apartmán A1 má jeden dvoulůžkový pokoj s přistýlkou ​​pro jednu osobu a koupelnu.Kuchyně je společná s obývacím pokojem a další koupelnou.V obývacím pokoji je rozkládací pohovka ( přistýlka pro 2 osoby ) . Apartmán má balkon a terasu s výhledem na olivové háje a moře. Cena ubytování 40-55 Euro/den.

Studio apartmán A2 ( 3 osoby )
Toto studio má jednu místnost s manželskou postelí a přistýlkou ​​pro jednu dospělou osobu . K dispozici je také kuchyň a koupelna.Studio má balkon s ​​výhledem na olivové háje a moře. Cena ubytování 24-33 Euro/den.

Studio apartmán A3 ( 4 osoby)
Velký a prostorný apartmán (51 m2) je také v přízemí . Je zde kuchyňe, velký obývací pokoj ( 42 m2 ) s manželskou postelí a přistýlkou ​​pro 2 osoby , WC ( 3,1 m2 ) a koupelna ( 4,2 m2 ) .Velká a stinná terasa v přední části bytu ( 44 m2 ) s výhledem na olivový háj a moře. Cena ubytování 40-50 Euro/den.

Studio apartmán A4 ( 2 osoby )
Toto studio má jednu místnost se dvěma postelemi . K dispozici je také kuchyň a koupelna . Studio má balkon s ​​výhledem na moře . Byt se nachází v prvním patře.
This Ad has been viewed 1661 times.


Sledujte nás na Facebooku a sdílejte článek s přáteli