Detaily inzerátu / Podaci o oglasu




Napište majiteli : Jadranka Ilijič
GSM: +385 98 965 4536 Tel: +385 51 721 739
Banjol, ostrov Rab, Chorvatsko
Visit Website
€ 0.00

Apartmány Jadranky a Míča

Dům 1
Náš první rodinný rekreační dům se nachází v krásném a klidném přírodním prostředí na ostrově Ráb ve čtvrti Banjol, ca. 900 m od moře. Restaurace a obchody jsou vzdáleny 500 metrů. Máme také vlastní parkoviště pro lodě v přístavu, ale ta nejsou zahrnuta v ceně.Z balkonu je krásný panoramatický výhled na moře, okolní ostrovy a historické město Rab.Po setmění můžete vidět i vzdálené ostrovy nádherně svítit. Převládá zde úplné ticho a klid, a proto je ideálním místem pro relaxaci a odpočinek. Toto místo je velmi příhodné pro cyklisty či motorkáře, kteří by chtěli postupně prozkoumat celý ostrov. Po domluvě můžeme též zapůjčit dva malé skůtry. Ty se dají vždy bez problémů všude zaparkovat.Rovněž můžeme zajistit lehkou snídani a večeři. Přestože nemluvím česky, vždy se s Čechy nějak domluvím. Mimo jiné mluvím dobře Německy a Italsky.

APARTMAN AP-6 (4+2) Je to třípokojový byt pro 4+2 osoby s balkonem,klimatizací, satelitní televizí, dvěma koupelnami se sprchovým koutem a výhledem na moře.Každý pokoj má manželskou postel a možnost přistýlky, nebo dětské postýlky. Kuchyň je vybavena kuchyňskou linkou s plynovým.sporákem, el troubou troubou , lednicí a veškerým nádobím.klimatizací, satelitní televizí. K dispozici je také grill, parkování před bytem a dětské hřiště.

Dům 2
Náš druhý rodinný rekreační dům má tři apartmány a je také ve čtvrti Banjol. Je vzdálený 400m od našeho prvního domu a jen 500 m od moře a 1800m od centra města Rab.
Osada Banjol se nachází přímo naproti městu Rab. Jedna část Banjol se nachází na kopci s výhledem na hlavní silnici, zatímco druhá je rozdělena do tří zátok podél pobřeží.

APARTMAN B (6+2) Je to čtyřpokojový byt pro 6+2 osoby.Každý pokoj má manželskou postel a možnost přistýlky, nebo dětské postýlky, 3 koupelny se sprchovým koutem, kuchyňskou linku s plynovým i el.sporákem , troubou a myčkou na nádobí, klimatizací, satelitní televizí. Velký sál (jídelna) má 3 stoly pro 12 osob. K dispozici je také grill, parkování před bytem a dětské hřiště.

APARTMÁN B2 (AP 4 + 2) Je to třípokojový byt pro 4+2 osoby. Jeden z pokojů je s balkonem a částečným výhledem na moře.Každý pokoj má manželskou postel a možnost přistýlky, nebo dětské postýlky, 2 koupelny se sprchovým koutem. Kuchyň má velký balkon a je vybavena kuchyňskou linkou s el.sporákem , troubou , klimatizací, satelitní televizí. . K dispozici je také grill, parkování před bytem a dětské hřiště.

APARTMÁN B1 (AP 2 + 2) Je to jednopokojový byt pro 2+2 osoby s výhledem na moře, klimatizací ,satelitní televizí, balkonem a koupelnou se sprchovým koutem. V pokoji je manželská postel. Kuchyně má el. sporák a troubu, lednici . K dispozici je také grill, parkování před bytem a dětské hřiště.

This Ad has been viewed 737 times.


Sledujte nás na Facebooku a sdílejte článek s přáteli